Saturday, June 16, 2012

ALOHA 2012

OH HAI BLOG,


       Lame dah x update nihhh. Terasa x kehilangan aku? Wahahha This is my first post for 2012. x) Bukan ape~ Broadband dah terminated so mang xpat lagi aaa nak buka FB pun pakai 0.fb pffffft T.T lagipun, aku tahun ni dok kat asrama. nak juge merasa ape yg best kat sini. dulu bukan main x nak masok time first pendaftaran skolah dlu. tahun ni x tau pesal terhegeh2 nak sgt masok asrama. maybe, aku nak jugak merasa dok an kekawan lepak tiap malam fly sama sama. (fly= escape kluar asrama) hehehe. mang terbaik la apatah lagi kalau malam ada match bola. WAJIB TURUN! skang ini pun tngah berkemas nak kluar tu pun tngah tnggu dorang yg lain kemas kemas dlu. tp yg burok nya aku dok asrama, AKU JADI MALAS. pergh. palak utak benar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. .____. dh la SPM smakin dkat. Raya pun xlame lagiiiiiii. bapak nak belikan motor dah dapat la merayau pusing Miri kunjong rumah kekawan sampai ke Bekenu x) jadi, sampai sini je la update. asal ada je utk tahun nih. Good Saturday! ;)








                                                           p/s: em E el :)

No comments:

Post a Comment